Viskermotorer, viskerarme og viskerblade

De fleste ved at det er viskermotoren der driver viskertrækket som får viskerbladene til at bevæge sig hen over ruden hvorved viskerbladene fjerner vand og skidt fra ruden… Men hvorfor er det vigtigt at både viskermotor, viskerarme og viskerblade fungerer optimalt? Det er først og fremmest af sikkerhedsmæssige årsager, da føreren skal kunne se ud ad ruden under kørsel. Hvis der ikke er godt udsyn kan føreren være til fare for andre trafikanter og der kan i denne sammenhæng blive tale om betinget frakendelse af kørekortet.

Når vi taler viskerblade, er der stor forskel på holdbarhed og ydeevne, som ikke kan ses med det blotte øje. Derfor er det vigtigt at vælge et mærke der har gennemtestet deres viskerblade, så de holder til al slags vejr. Hvis du køber dårlige viskerblade, kan du risikere at gummiet bliver stift og usmidigt i frostvejr og derfor skal udskiftes oftere. Både viskermotor, viskerarme og viskerblade er komponenter der bruges regelmæssigt og derfor skal de kunne holde til en hel del slitage – især i det danske vejr.

Herunder finder du vores brede udvalg af viskermotorer, viskerarme og viskerblade fra mærkerne Italtergi, Bosch og SWF Valeo. Vi har nøje udvalgt produkter fra netop disse tre producenter, da de alle overholder kvalitetsstandarderne som gælder for visker-systemer. Den høje standard forudsætter blandt andet en lang holdbarhed og optimal ydeevne. Vi synes dog ikke at høj kvalitet skal koste en formue og derfor får du viskermotorer, viskerarme og viskerblade til en fornuftig pris hos os.

Viskerblade

Viskerarme

Viskermotorer

Køb viskerblade fra Bosch og SWF Valeo

Trænger dit køretøj til en udskiftning af viskerblade er du kommet til det rette sted. Hos BG Service Center har vi viskerblade fra Bosch (herunder Bosch aerotwin viskerblade), SWF Valeo viskerblade og blade fra Italtergi. Vi har nogle af de bedste viskerblade på markedet som har bestået kvalitetstests af øverste klasse. Vores store udvalg af blade rummer både de populære størrelser viskerblade på 700 mm og 600 mm, og vores andre produkter i størrelsesspændet 250 mm op til 1000 mm. Du er derfor sikker på at finde den størrelse viskerblade du har brug for.  

Et regelmæssigt skift af viskerblade er nødvendigt uanset sæson. Hvor viskerne slides af støv, blade og insekter i sommerhalvåret, bliver viskerbladene slidt og ødelagt af is, sne og snavs i vinterhalvåret. Hvis du oplever at dine viskerblade giver en ridsende/kradsende lyd når du tænder for dem, er det et tegn på at du bør skifte viskerblade – omgående. En generel anbefaling er, at der skal skiftes viskerblade to gange årligt i forbindelse med sæsonskifte. Dog er det en god ide at holde ekstra øje med viskerbladenes tilstand om vinteren. 

Italtergi, Bosch og SWF Valeo laver high-performance viskerarme og viskermotorer

I auto- og transportbranchen er det uundgåeligt at der kommer slitage på forskellige komponenter på køretøjerne. Dermed er det selvsagt en nødvendighed at få en udskiftning af viskerarme og viskermotorer – dog ikke lige så ofte som viskerblade. Hos BGSC får du både enkelte viskerarme og parallelle viskerarme. Hvad enten du søger en Bosch parallel viskerarm eller har brug for en Italtergi parallel viskerarm fordi du har en Italtergi viskermotor, så kan du finde den komponent du skal bruge i vores sortiment.

Vi har således viskerarme og viskermotorer i det mærke som du allerede har monteret på dit køretøj. Vores udvalg består af 12 volt viskermotorer, 24 volt viskermotorer og viskerarme der er i størrelserne 275 mm op til 970 mm. (hvor du blandt andet finder de mest populære størrelser som er viskerarm 500 mm, viskerarm 600 mm, viskerarm 700 mm, viskerarm 800 mm og viskerarm 900mm), hvilket passer til de viskerblade vi har på lager – det synes vi selv er ret smart, for så kan du nemt bestille alle de dele du mangler fra ét sted.

Lidt om producenterne Bosch, Italtergi og SWF Valeo

Det tyske Bosch, eller rettere Bosch Mobility Solutions, producerer viskersystemer som har en høj holdbarhed. Bosch har tilføjet en ny teknologi til deres viskerblade således at de har en ”cross-linked coating” der giver dem en ekstra holdbarhed. Viskermotorer fra Bosch er blevet testet gennemgående og får toppoint i forhold til sikkerhed og kvalitet. Bosch siger med deres produkter at ”intet vejr er dårligt vejr” for med deres produkter får du en klar udsigt gennem ruderne.

Italtergi er en Italiensk producent der har eksisteret siden 1991 og har specialiseret sig i produktionen af komplette viskersystemer. Italtergi overholder de højeste kvalitetsstandarder der findes inden for branchen. De gør en dyd ud af at efterleve deres kunders specifikationer og behov, hvilket betyder at du altid kan forvente kun det bedste fra dem.

SWF Valeo Service er en del af Valeo Group og producerer blandt andet viskersystemer til aftermarket, hvor de har specielle produkter til både lastbiler og busser. SWF Valeo har designet deres viskersystemer således at de er nemme at montere og kompatible med alle slags kommercielle køretøjer. Hos SWF Valeo har de således ekstra fokus på at kunne efterkomme de forskellige behov der findes indenfor henholdsvis transportbranchen, industri og konstruktion, samt landbrug og skovbrug.