Alt du skal vide for en effektiv flådestyring

Flådestyring af lastbiler og andre køretøjer kræver et godt overblik. Dog kan det være en udfordring at holde styr på al data, da menneskelige og tekniske fejl kan opstå: Chaufføren glemmer at kopiere sit chaufførkort, dine fartskriverdata ligger på en forsvunden USB-pen, dine fartskriverdata forsvinder da din computer går ned og du har glemt at lave en back up…

En nem løsning på et dyrt problem

Det kan koste dyrt når data forsvinder og du bliver indkaldt til kontrol. Heldigvis har vi hos BG Service Center en nem løsning til dig der ønsker et nemt og overskueligt flådestyrings software. IDHA-Online er et af de mest brugervenlige analyseprogrammer på markedet. Programmet hjælper dig ikke blot med at indsamle data på sikker vis, men hjælper også i form af funktioner såsom påmindelser til chaufføren om data kopiering, administration af serviceeftersyn og holder dig ajour med overtrædelser af de gældende køre- og hviletidsregler.

Flådestyring er ikke en ny ting, men mulighederne for effektive hjælpeværkstøjer er blevet større. I dag kan du få både aktuel position, køre- og hviletidsdata, køretøjsdata (herunder kørsels- og arbejdsrapporter, elektronisk kørebog, time- og kilometerrapporter), samt planlægning og kommunikation i ét samlet værktøj. Det kræver at du har et analyseprogram der kan indsamle og præsentere dig for al denne data på en overskuelig og tidsbesparende måde. Dette får du med IDHA-Online.

Billede

Vil du have automatisk download af data?

Der findes forskelligt downloadudstyr, hvor en række modeller skal tilsluttes manuelt til computeren for at udlæse data. Har du mange køretøjer kan denne manuelle udlæsning tage længere tid end ønsket, da det skal gøres for hvert køretøj. Her har du muligheden for at vælge enheden DigiDL, som er den ultimative løsning for dig, der gerne vil outsource alt vedrørende udlæsning, sikkerhedskopiering og andet administrativt arbejde i forbindelse med indsamling af data.

Montering af DigiDL enheden

Vil du have automatisk download kræver det blot at du får installeret din DigiDL i køretøjet på det værksted du plejer at bruge – eller tag forbi en af vores samarbejdspartnere. Alternativt kan vi komme forbi dig.  

Behandling af data

Grundet EU’s persondataforordning (GDPR) er du og din virksomhed sikret en retmæssig behandling af jeres data. Vi, A/S BG Service Center, gemmer kun de basale informationer om dig som kunde, hvilket vil sige at vi gemmer mailadresse, navn, adresse, telefonnummer og CVR-nummer. I IDHA-Online programmet gemmes oplysninger om køre og hviletider. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til nogen 3.part. Vil du læse mere om vores databehandler-aftale ved IDHA-Online, kan du downloade dokumentet herunder.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger fra vores system ved blot at ringe til os på telefon 87418047.