Virksomhedskontrol

Regler ved udlæsning af data

Indkaldelse til virksomhedskontrol på E-Boks – hvad nu? Du har omkring 4 uger til at få samlet og indsendt al din data fra førerkort og takografer, en førerliste over chauffører i køretøjerne, en køretøjsliste over køretøjerne (der er underlagt køre- og hviletidsreglerne) i virksomheden og finde dokumentation og bilag til OUT kørsler og køb/salg af køretøjer.

… Puh!

Bare rolig, det er faktisk ikke så slemt som det lyder. Herunder får du et indblik i hvor nemt og overskueligt det kan være når du bliver indkaldt og hvilke regler du skal huske og følge op til indkaldelsen af data kontrol.

Tips til en nem virksomhedskontrol

  1. Automatisk download af data fra takografen med en DigiDL enhed: Vi anbefaler at du får etableret automatisk download, hvis du har mere end en håndfuld køretøjer. Det gør vi fordi det er en manuel tjans du sagtens kan outsource til et teknologisk hjælperedskab, hvor du får takografens data direkte ind i dit køre- og hviletidsanalyseprogram – og uploadet til sikre servere online. På denne måde sikrer du dig at du har al data – altid.
  2. Hold øje med din E-Boks: Vi hjælper ofte kunder der har misset meddelelsen fra Færdselsstyrelsen i deres E-Boks og det er bare så ærgerligt at skulle stresse igennem indsamlingen af bilag og diverse materiale efter endt deadline.
  3. Saml data fra førerkort og takograf i ét program: Gør det nemmere for dig selv ved at samle al din data i det samme analyseprogram. Vi bruger og yder support på IDHA-Online, men der findes også andre udbydere. Når du har al din data samlet, kan du nemt og hurtigt få overblik og dermed nemt samle sammen til når der er virksomhedskontrol.

Læs hvordan din hverdag bliver nemmere med IDHA-Online

Lad BG Service Center og IDHA-Online hjælpe dig

Der er mange grunde (udover dem vi har skitseret ovenfor) til at du bør vælge IDHA-Online, hvor en af dem er de hjælpsomme notifikationer som programmet sender dig når et chaufførkort udløber, når takografer skal til 2 års eftersyn og eventuelle overtrædelser i forhold til køre- og hviletid. En smart funktion er SMS-påmindelserne som programmet kan sende ud til chaufførerne når det er tid til data kopiering/udlæsning. Du kan derudover altid ringe til os på telefon 87418025 og få support til IDHA-Online, virksomhedskontrol og andet relateret til køre- og hviletid.

billede