VDO Instrumenter

Vælg den instrumentserie der passer til dine behov

Den tyske virksomhed VDO har siden dens begyndelse tilbage i 1929 produceret og leveret kvalitetsprodukter til deres kunder. I dag er VDO en del af Continental AG og producerer blandt andet måleudstyr til industrimaskiner. Instrumentserierne lavet til industri er: Cockpit International, SingleViuTM og Cockpit Vision.

VDO har derudover leveret komponenter til marine-brug (specielt lystbåde, yacht- og sejlbåde) siden 1958 og marine-afdelingen er i dag opkøbt og en del af Veratron AG, hvor der er 100 procent fokus på udvikling og produktion af marineinstrumenter. Instrumenterne lavet til marine er: ViewLine og OceanLine (samt SingleViuTM , som også kan installeres med en NMEA 2000 CAN-protokol).

Alle måleinstrumenter fra VDO er i topkvalitet, hvor både funktionalitet, holdbarhed og design er gennemtestet efter alle sikkerhedsforskrifter. Produkternes pålidelighed, brugervenlighed og VDO’s konstante videreudvikling af produkternes effektivitet og kompatibilitet, har placeret VDO som førsteprioritet når der skal bestilles måleinstrumenter.

ViewLine

SingleViu™

Cockpit International

Cockpit Vision

OceanLine

Continental VDO til industriel brug

Continental VDO (WWG) Cockpit International er en instrumentserie med stor berøringsflade, da WWG er en standardiseret instrumentplatform som passer til køretøjer og stationære maskiner. Cockpit International tilbyder, som navnet antyder, panel-installationer med mange monteringsmuligheder til en lang række køretøjer og maskiner. Samme funktioner har Continental VDO (WWG) Cockpit Vision-serien, hvor den væsentlige forskel mellem Cockpit International og Cockpit Vision er, at den førstnævnte er mere robust og lavet til et hårdere arbejdsmiljø.

Continental VDO SingleViuTM er den førende serie af måleinstrumenter på markedet, da den efterkommer de specifikke og ofte komplekse krav fra producenterne af køretøjer inden for transport, konstruktion, landbrug og skovbrug. Derudover er SingleViuTM-serien også kompatibel med marinefartøjer. Ovenstående skyldes den nytænkende og pålidelige teknologi som VDO er kendt for, hvor der er mulighed for både NMEA 2000 og SAE J1939 CAN-protokol.

Veratron VDO til marinebrug

Hos BGSC finder du måleinstrumenter fra serierne VDO OceanLine og VDO ViewLine. OceanLine er et modulært instrument-koncept for elektronisk navigation og motorovervågning med fokus på moderne sport- og lystbåde. ViewLine er en større og meget omfattende serie som har flere funktioner end andre marine-instrumenter og samtidig en fleksibilitet i installations- og designmuligheder til marinefartøjer.

Både OceanLine og ViewLine tilbyder høj læsbarhed og holdbarhed. OceanLine og ViewLine har begge ”plug & play” installation, hvilket betyder at både installation og brug er nemt og lige til. Under produktkategorierne finder du blandt andet omdrejningstæller til båd, voltmeter til båd, timetæller og hastighedsmåler til båd – alle forseglet mod støv og vandafvisende. Dertil vil du opleve at produkterne fra ViewLine har en anti-dug dobbelt-linse på alle instrumenter.

Find dine VDO-instrumenter hos BGSC

Du finder et af de største sortimenter af VDO-instrumenter i Danmark hos BGSC. Vi ligger inde med samtlige slags måleinstrumenter, hvad end du har brug for et voltmeter, amperemeter, speedometer, tank ur/brændstof måler eller en trykmåler, omdrejningstæller, temperaturmåler, timetæller. Du kan finde de forskellige mærker her på hjemmesiden eller ringe til os på telefon 87 41 80 10. Vi henter også gerne bestemte modeller hjem, hvis du har specifikke ønsker.