VDO Måleinstrumenter: Opfyld dine behov med vores instrumentserier

Med en stolt historie, der strækker sig tilbage til 1929, har den tyske virksomhed VDO leveret førsteklasses produkter til sine kunder gennem årene. I dag er VDO en del af Continental AG og producerer et bredt udvalg af måleudstyr, herunder instrumentserier designet til industrielle formål såsom Cockpit InternationalSingleViuTM og Cockpit Vision.

Siden 1958 har VDO også leveret komponenter til marineapplikationer, med fokus på lystbåde, yacht- og sejlbåde. Marine-divisionen er nu en del af Veratron AG, hvor der er 100% engagement i udvikling og produktion af marineinstrumenter. Vores marineinstrumenter omfatter ViewLine og OceanLine, samt SingleViuTM, som også kan integreres med NMEA 2000 CAN-protokollen.

Alle VDO-måleinstrumenter er af højeste kvalitet og er gennemtestet for funktionalitet, holdbarhed og design i overensstemmelse med sikkerhedsstandarder. Med en stærk forpligtelse til pålidelighed, brugervenlighed og konstant innovation er VDO det foretrukne valg, når det kommer til at bestille måleinstrumenter.

Kategori

Continental VDO til Industriel Brug

Continental VDO (WWG) Cockpit International er en alsidig instrumentserie, designet til at passe både køretøjer og stationære maskiner. Som en standardiseret platform tilbyder Cockpit International en bred vifte af monteringsmuligheder, ideel til forskellige typer af køretøjer og maskiner. Denne serie er robust og velegnet til hårde arbejdsmiljøer, mens Cockpit Vision-serien deler de samme funktioner men er optimeret til mindre krævende miljøer.

Continental VDO SingleViuTM er førende inden for måleinstrumenter og opfylder de specifikke og komplekse krav fra producenter inden for transport, konstruktion, landbrug og skovbrug. SingleViuTM-serien er også kompatibel med marinefartøjer og understøtter både NMEA 2000 og SAE J1939 CAN-protokoller, takket være VDO’s innovative og pålidelige teknologi.

Veratron VDO til Marinebrug

Hos BGSC finder du måleinstrumenter fra serierne VDO OceanLine og VDO ViewLine. OceanLine er et modulært koncept, ideelt til elektronisk navigation og motorovervågning, designet specielt til moderne sport- og lystbåde. ViewLine-serien er omfattende og tilbyder flere funktioner end andre marineinstrumenter, med stor fleksibilitet i installations- og designmuligheder.

Både OceanLine og ViewLine sikrer høj læsbarhed og holdbarhed. De er designet til nem installation med ”plug & play” funktionalitet, hvilket gør dem lette at bruge. Produkterne, såsom omdrejningstæller, voltmeter, timetæller og hastighedsmåler til båd, er støvtætte og vandafvisende. ViewLine-instrumenterne har desuden en anti-dug dobbelt-linse for øget pålidelighed under alle forhold.

Find dine VDO-instrumenter hos BGSC

BGSC tilbyder et af Danmarks største udvalg af VDO-instrumenter. Uanset om du har brug for et voltmeter, amperemeter, speedometer, brændstofmåler, trykmåler, omdrejningstæller, temperaturmåler eller timetæller, har vi det. Besøg vores hjemmeside for at se vores udvalg, eller kontakt os på telefon 87 41 80 10 for at få hjælp til at finde præcis det, du søger. Vi kan også bestille specifikke modeller hjem efter dine ønsker.