Rens af partikelfilter


Afhentning og levering af partikelfilter

Er partikelfiltret afmonteret, og er du allerede kunde hos os, kan vi afhente og levere partikelfiltret til dig, når det er renset. Du kan se prisen ved at logge ind. Har du ikke et firma-login, så ring til os på tlf.: 87418047, eller skriv til os via vores kontaktformular 

Er du privatperson?
Vores autoværksted kan klare afmontering og rensning for dig.
Kontakt Bosch Car Service Viby på tlf.: 87418020.

⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

Forsendelse

For at gøre det så nemt som muligt, kan vi arrangere både afhentning og levering af de rensede partikelfiltre. Alt du skal sørge for er, at filtret er pakket forsvarligt ind.

Ring til os på tlf.: 87418047 - så klarer vi resten!

Du er selvfølgelig også velkommen til selv at aflevere dit filter hos os. Skal filteret afmonteres, kan vores tilhørende værksted hjælpe.

Rens af partikelfilter

Der er mange gode grunde til at få renset dit partikelfilter, uanset om du kører lastbil, bus eller personbil. Rensning kan spare dig mange penge sammenlignet med at købe et helt nyt filter. Partikelfiltre kan koste helt op til 20.000 kr., selv til en almindelig dieselpersonbil. Genanvendelse og rensning af dit partikelfilter er ikke kun godt for pengepungen, men også for miljøet. Der bruges ingen råmaterialer, og kun få ressourcer er nødvendige til rensningen.

Professionel rensning hos BG Diesel

Hos BG Diesel tilbyder vi den hurtigste, mest effektive og skånsomme rensning af partikelfiltre på markedet. Vores metode fjerner op til 97 % af alle affaldsstoffer. Vi har omfattende viden om partikelfilterteknologi, hvilket sikrer høj kvalitet og korrekt håndtering. Vi anvender den italienske Flash Cleaner-maskine, som er specielt udviklet til rensning af alle typer partikelfiltre.

Fordele ved at vælge BG Diesel

Besparelser: Undgå de høje omkostninger ved køb af nye filtre.
Miljøvenlig: Reducer miljøbelastningen ved at genanvende filtre.
Effektivitet: Op til 97 % af affaldsstofferne fjernes.
Kvalitet: Sikret høj kvalitet gennem avanceret teknologi.

Kontakt os i dag for at få dit partikelfilter renset hurtigt og effektivt.

 

⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

Værd at vide - sådan renses et partikelfilter

For en korrekt rensning af et partikelfilter skal det først afmonteres. Det er ikke tilstrækkeligt blot at få filteret regenereret, da der altid vil være en lille mængde aske tilbage, der hurtigt kan få det til at stoppe til igen. Desuden regenererer køretøjet selv filteret, når det er tilstoppet, så en provokeret regenerering på et værksted er ikke en langtidsholdbar løsning. Her kan du læse, hvordan vi hos BG Diesel sikrer en korrekt og grundig rensning af partikelfiltre.

Når filteret er afmonteret, kan man se, hvor meget aske der rent faktisk har hobet sig op i partikelfilteret. For at påbegynde rensningen åbnes der op ind til filteret ved at afmontere den ene ende. Derefter hældes en miljøvenlig væske ned i partikelfilteret for at hjælpe med opløsningen af asken.

Herefter placeres partikelfilteret i Flash Cleaner-maskinen, hvor der foretages en tryktest samt en test af luftgennemstrømningen inden rensningen påbegyndes. Rensningen starter, og filteret renses igennem ved hjælp af vand, der sprøjtes ind og blandes med den aske-opløselige væske.

Efter vaskningen tørres partikelfilteret med varm luft i Flash Cleaneren, og der udføres derefter endnu en tryk- og luftgennemstrømningstest. Al aske er fjernet, og partikelfilteret er rent og samles igen.

Andre metoder til rensning af partikelfiltre

Der er også andre metoder til rensning af partikelfiltre, såsom varmebehandling, tilsætning af kemiske stoffer til køretøjets brændstof og ultralydsbehandling. Disse metoder er dog ikke særlig effektive, når det kommer til dybdegående rensning, og de kan risikere at skade selve filtret. Varmebehandlingen kan for eksempel få filtrets ædelmetaller til at smelte, mens ultralydsbehandlingen kan skade filteret gennem de vibrationer, som ultralyden genererer. Den kemiske behandling fjerner desuden ikke al aske og kan faktisk være med til at tilstoppe filteret yderligere. Da disse metoder ikke er de mest miljøvenlige eller effektive, benytter vi hos BG Diesel udelukkende Flash Cleaner-metoden.

Miljøvenlig rens af filter

Hos BG Diesel anvender vi den italienske Flash Cleaner-maskine til rensning af alle vores filtre. Maskinen er specielt udviklet til partikelfiltre og sikrer minimal miljøpåvirkning under processen. Den kører i et lukket kredsløb, hvilket betyder, at den ikke frigiver støvemissioner eller lugt til nærmiljøet. Maskinen genanvender også vandet, der bruges til rensningen, takket være et effektivt filtreringssystem, der altid sikrer rent vand.

Flash Cleaner

Flash Cleaner-maskinen er ikke kun unik på grund af dens reduktion af miljøpåvirkningen ved partikelfilterrensning. Den har også en integreret printer, så du får dit rensede filter tilbage sammen med en detaljeret rapport, der fungerer som dokumentation for en vellykket og korrekt udført rengøring. Hos BG Diesel kan vi rense alle typer partikelfiltre, fra biler til busser, lastbiler og entreprenørmaskiner, herunder også Euro 6-partikelfiltre og katalysatorer fra større køretøjer.

Fordele ved filterrens hos BG Diesel

Ved at vælge BG Diesel til rensning af dit filter får du klare fordele ud over miljøvenlig rengøring:

Verificerbare resultater:

Flash Cleaner udfører en trykprøvningstest før og efter rengøringsprocessen, hvilket muliggør øjeblikkelig diagnose af filteret og kontrol af rensningskvaliteten.
 

Effektiv rengøring:

Maskinen sikrer effektiv rengøring af alle typer filtre og bevarer filtrets sikkerhed, idet den ikke skader ædelmetallerne i partikelfilteret og fjerner alle olierester.
 

Tids- og omkostningsbesparelser:
Rensningen i Flash Cleaner tager kun mellem 30 og 120 minutter, hvilket sparer dig tid og penge.

Hvis du har brug for at få renset dit partikelfilter i lastbil, bus, entreprenørmaskine eller erhvervskøretøj, kan du booke en tid ved at ringe til os på tlf. 87 41 80 30 eller skrive til os via vores kontaktside hér.

 

⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

Produktvideoer