IDHA-Online

Køre- og hviletid analyseprogram

Få styr på data fra firmaets fartskrivere og chauffører. IDHA-Online er nemt og overskueligt, og kan opsamle data fra alle firmaets enheder, uanset om det kører automatisk eller manuelt. Systemet er det billigste på markedet, og vi sørger for at du får den bedste opstart - så du undgår bekymringer.

IDHA-Online sørger for korrekt opbevaring af data fra fartskriver / tachograf - og disse kan tilgåes uanset hvor du befinder dig, enten fra en PC eller smartphone. Programmet viser med det samme, om alle data er overført i tide, og viser eventuelle overtrædelser.

Systemet kan håndtere både store og små virksomheder, og man kan på brugerniveau bestemme, hvem der skal se hvilke biler. På den måde kan hver afdeling i firmaet holde øje med deres tilhørende chauffører og biler, mens en evt. ansvarlig for køretøjerne kan have det fulde overblik.

Hos BGSC har vi i mange år arbejdet med køre- og hviletid. Derfor sidder vi også klar til at hjælpe jer.

Så har du nogle spørgsmål til køre- og hviletid, så sidder vi klar på tlf.: 87418025

Billeder

Opret dig her

Vi hjælper dig godt igang!

IDHA-Online er nemt, og det vil vi gerne vise dig. Her kan du oprette dig som bruger, og prøve systemet. Er det noget for dig, så tager vi en snak om hvordan vi nemmest får dine data fra lastbilen/varebilen ind i systemet. Får du brug for hjælp undervejs, så ring til os på 87418047 - så får vi guidet dig igennem.

Download

Her kan du finde relevante download vedrørende dette produkt.

 

Video-materiale

Herunder kan du finde videoer, som alle fortæller om forskellige funktioner i IDHA-Online.
Tryk få de fire pile i bunden af videoerne (nederst til højre), for at vise dem i stor størrelse.

GDPR

(Persondataforordning)

Vi skal som alle andre overholde de gældende regler i forbindelse med EU's nye persondataforordning. Du kan derfor download en databehandler-aftale fra IDHA via nedenstående link, hvor vi (A/S BG Service Center) på vegne af IDHA-Online, som er databehandlere har underskrevet dokumentet.

Sletning af data

Vi gemmer kun de helt basale informationer om dig som kunde. Dvs. mail-adresse, navn, adresse, telefonnummer og CVR-nummer. I IDHA-Online gemmes i sagens natur oplysninger om køre -hviletider.
Alle informationer kan øjeblikkeligt slettes fra vores system, hvis det ønskes af kunden.
Kontakt vores salgsteam på 87418047 hvis du har spørgsmål herom.

Deling af data

Vi videregiver ikke nogen data til 3. part.