Kom godt igang med IDHA-Online

Et nemt køre- og hviletids-analyseprogram

Få styr på data fra firmaets fartskrivere og chauffører med IDHA-Online - et nemt og overskueligt køre- og hviletids-analyseprogram. IDHA-Online kan opsamle data fra alle firmaets enheder, uanset om det sker automatisk eller manuelt. Programmet er designet til at imødekomme behovene hos både store og små virksomheder.

Du kan tilgå systemet nemt og bekvemt via både din PC og smartphone ved blot at logge på online.

BGSC har mange års erfaring med køre- og hviletid, og vores eksperter står klar til at hjælpe dig, hvis du støder på problemer eller har spørgsmål angående IDHA-Online og køre- og hviletid. Ring til os på telefon 87418025 for personlig assistance og rådgivning.

Kom i gang nu! Opret dig hér

Vi er klar til at hjælpe dig godt i gang med vores system! Opret dig som bruger her og få adgang til vores platform. Når du er oprettet, vil vi guide dig gennem opsætningen, så du får den bedst mulige start.

Hvis du finder ud af, at vores system er noget for dig, vil vi gerne tale med dig om, hvordan vi bedst får dine data fra din lastbil eller varebil integreret i systemet.

Vores fakturering sker kvartalsvist, og du kan opsige aftalen i løbet af det igangværende kvartal. Vi gør det nemt og fleksibelt for dig!

Kom godt i gang med IDHA-Online og få styr på dine køre- og hviletider.

Video-materiale

Nedenfor finder du en samling af videoer, der hver især fortæller om forskellige funktioner i IDHA-Online. Tryk på de fire pile i bunden af videoerne (nederst til højre), for at vise dem i fuld skærm.