SWF Valeo Interior

Samtlige produkter fra SWF Valeo er designet således, at føreren har optimalt overblik over funktionsknapper og nemt kan tilgå og håndtere kontakter og håndtag. Alle komponenter skal være i tip-top stand og læsbare, så der ikke opstår usikkerhed om motoren og køretøjets generelle tilstand. Med produkter fra SWF Valeo er du sikret en pålidelig og langtidsholdbar løsning til dit køretøj. Hos BGSC har vi et omfattende sortiment af SWF Valeo produkter til dig der ønsker at få installeret komponenter i topklasse uden at det skal koste dig en formue.

SWF Valeo Kontakter

SWF Valeo Symbolplader

SWF Valeo Symbolpaneler

SWF Valeo Funktionshåndtag

SWF Valeo Andre dele

Køb kontakter, symbolplader og symbolpaneler til dine behov

Hos BGSC har vi 0-1 kontakter, 2-trins kontakter og 3-trins kontakter. Her kan du vælge mellem 12 Volts kontakter eller 24 Volts kontakter. Vi vil næsten vove at påstå, at du med garanti kan finde lige præcis dén kontakt du mangler i vores brede udvalg. Vores SWF Valeo kontakter har en udskiftelig makker, nemlig symbolpladen. I vores udvalg støder du på symbolplader i forskellige farver såsom blå, grøn, gul, orange, rød og sort. Farverne på symbolpladerne passer til den pågældende advarsels- og aktivitetslampe tilknyttet kontakten (som det er påbudt).

Du kan købe symbolplader til kabinelys, klimaanlæg, kran, lav fart, advarselsfyr, arbejdsbelysning, batteri, bremsefejl og meget mere. Symbolpladerne klikkes nemt på kontakterne – så nemt at det næsten kan betegnes som en ”plug and play”-løsning. Det samme gælder for vores SWF Valeo symbolpaneler. Mangler du et symbolpanel har vi en række forskellige der passer til køretøjer og maskiner i den tunge sektor. Hvad end du skal bruge et nyt symbolpanel til nærlys eller blink, så finder du et i vores sortiment af symbolpaneler fra 533-serien. Vi har til type 2, 3 og 4.

Pålidelige funktionshåndtag

Multifunktionshåndtag med lys, blink, horn og visk er uundværlige for chaufføren under kørslen. Håndtaget gør betjeningen af køretøjets funktioner nemmere og hurtigere hvilket er altafgørende for en korrekt håndtering af køretøjet. Vores funktionshåndtag fra SWF Valeo er til at stole på og har en lang levetid – det er kvaliteter vi kan stå inde for. Dermed er du sikret udstyr der giver føreren af lastbilen eller bussen de bedste forudsætninger for sikker kørsel og kommunikation med andre trafikanter.

Andre dele til interior

I ”rodekassen” med tilbehør til SWF Valeo produkterne finder du viskerarmslejer, trippeldyser og trippelundstykker, modulpaneler, kontraventiler, blænd-plader til kontakt type 511/533-serien og mere. Ved at kigge vores sortiment af reservedele til SWF Valeo igennem kan du undgå at skulle udskifte større komponenter i køretøjet og nøjes med at udskifte den del der er problemet. Er du i tvivl om hvilken komponent du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os på telefon 87418047 eller skrive en mail til info@bgsc.dk.