Værkstedsudstyr

Alt du behøver til de rigtige priser

Hvis du i forvejen er autoriserert til at håndtere takografer/fartskrivere, eller hvis du overvejer at komme igang, så kan vi hjælpe dig fra start til slut. Vi har været i branchen siden de første enheder kom til Danmark, og nu hvor hvor alt er digitalt, er vi stadig med på vognen.
Vi servicerer i dag en stor del af Danmarks værksteder, og vi kan levere alt det nødvendige udstyr som skal bruges. Dvs. takografer, sensorer, plomber og ikke mindst mange års viden. Som værksted møder man tit udfordringer, og jo mere avanceret udstyret bliver - jo flere spørgsmål og udfordringer kommer der. Dem vil vi hellere end gerne hjælpe jer med at få løst. Derfor kan vi også altid fanges på telefonen.

Hvis du i forvejen ikke er kunde hos os, så giv os et kald og bliv oprettet. Så kan du handle på vores WEBSHOP, og med det samme se pris og tilgængelighed.

Billeder

Optimo værkstedstester

Til både Stoneridge og VDO

Stoneridge Optimo er lavet til værkstederne, og brugerfladen er let og overskuelig. Optimo er naturligvis opdateret til at håndtere de nye 1C takografer, som bliver standard fra Juni 2019, og med denne, behøves man kun én tester, da det er muligt at lave kontrol og eftersyn på både Stoneridge og VDO udstyr.

Optimo-testeren er bygget på en Windows 10 brugerflade, og kan derfor nemt opdateres, når der kommer ændringer. Alt programering foregår som udgangspunkt trådløs - via de medfølgende bluetooth-dongler, men der er dog mulighed for at bruge kabel. Skal man lave eftersyn på de gamle analoge takografer, kan dette og klares.

Funktioner:

  • - Trådløs programering og kalibrering af alle takografer/fartskrivere
  • - Mulighed for trådløs IR-øje til opmåling af vejdrejetal
  • - Optimeret til de nye 1C fartskrivere
  • - Nem håndtering - Pen er ikke nødvendig
  • - Kopier data imellem takografer
  • - Kører automatisk komplet bænktest
  • - Inkluderer manualer til montering af takograf i varebiler
  • - Dansk sprog

Stoneridge CITO2

Det perfekte program til rappoter, attester og plombehåndtering

Rapportering er vigtigt - men kan desværre også være tidskrævende og anledning til at lave tastefejl. Med CITO2 får du et program, som er optimeret til det sidste. Alt information er samlet på én side, så man har et godt overblik. Samtlige data fra værkstedskortet (serienummer, stelnummer, plombenumre, faktorer osv.) overføres automatisk, og man kan ganske enkelt ikke trykke forkert, eller godkende før alt er udfyldt. Og da programmet er optimeret til de danske værksteder, så spørger det kun om de nødvendige ting. Det bliver ikke nemmere!

CITO2 er naturligvis opdateret, så det kan håndtere de nye intelligente 1C takografer, og den nye håndtering af plomber der følger med.

Hent nyeste udgave herunder. Har du ikke en licens, kan du prøve programmet i en demo-udgave, hvor alle funktioner er mulige.