Takografer og tilbehør

Vi har været med siden fartskriveren blev indført som obligatorisk kontrolapparat i Danmark tilbage i 1978 (og faktisk har vi været med siden 1969, hvor den første køre- og hviletidsforordning blev indført). Det giver os over 60 års erfaring med fartskrivere – eller takografer som vi ynder at kalde dem. Hos BGSC har vi dermed den tekniske viden der skal til, for at du kan få den korrekte support. Af samme grund har vi i dag et landsdækkende netværk af takograf-værksteder i Danmark som vi giver kompetent vejledning og leverer topklasse udstyr til.

BGSC er officiel leverandør af Stoneridge og EFAS takografer i Danmark. Derudover leverer vi også VDO-fartskrivere samt alt udstyr og tilbehør til montering, test og tjek af takografer. Herunder finder du vores brede sortiment af takograf-produkter, hvor der både er udstyr til de autoriserede værksteder, men også hjælpemidler til chauffører og vognmænd. Har du spørgsmål til vores produkter er du velkommen til at kontakte os på telefon 8741 8025

Takografer

Downloadudstyr

Impulsgivere

Servicedele

Værkstedsudstyr

Forbrugsvarer

Kabler og Stik

Reservedele

Plombering

Vi har suveræne takografer til alle slags køretøjer

Til både 12V og 24V

Siden maj 2006 har det været et krav at have en digital takograf monteret i nyere tunge køretøjer. Hos os finder du digitale fartskrivere fra både Stoneridge og VDO, der med sine brugervenlige opsætninger og vejledninger gør både montering, opsætning og efterfølgende brug let som en leg – hvad enten det er til varevogne eller de tungere køretøjer som lastbiler og busser.

Er du en del af vores netværk af takograf-værksteder? Uanset hvor du befinder dig i landet er det muligt at starte et samarbejde op, hvor du kan få saglig support og sparring med en af vores specialister. Hvis du derimod leder efter et autoriseret takograf-værksted kan vi henvise til vores liste over samarbejdspartnere.

VDO takograf

VDO har været med på markedet lige fra starten, hvor VDO producerede takografer i Villingen-Schwenningen i Tyskland i 1920erne. I dag produceres VDO takografer selvsamme sted. Det er VDO’s overbevisning at gode VDO-fartskrivere ikke kun er et kontrolapparat der indsamler data på chauffør og køretøj, men også er den telematik der er grundstenen i en god flådestyring som giver både store og små flåder potentialet til at opnå stor effektivitet. Dette ses tydeligt i VDO fartskrivernes gode kvalitet, brugervenlighed og adskillelige funktioner.

Stoneridge takograf

Stoneridge har gjort en ekstra indsats for at være chaufførens ultimative hjælper. Dette har de gjort ved at bruge ”Duo teknologi”, der gør det muligt for Stoneridge takograferne at give realtid-opdateringer på køre- og hviletid. En digital takograf fra Stoneridge holder således styr på køre- og hviletidsreglerne for chaufføren og gør det muligt for både chauffør og vognmand at planlægge arbejdstiden på bedste vis samt undgå overtrædelser og bøder.

Download-udstyr

I vores sortiment har vi en række forskelligt udstyr til dataindsamling. Da det er vigtigt at holde styr på køre- og hviletid, samt arbejdstidsreglerne generelt, er pålideligt downloadudstyr en nødvendighed når du bruger en digital fartskriver. Hvilken type udstyr du vælger, er op til dine individuelle præferencer og størrelsen på ens flåde. Hos BGSC kan du vælge imellem forskellige slags downloadnøgler (en speciel USB-pen) fra VDO eller TachoSys, samt download-enheder fra Stoneridge der fungerer med både takografkort og chaufførkort.

Udover downloadnøgler har TachoSys også produceret det trådløse overførselsmodul ”TachoSys DigiDL”, som ovefører dataen fra fartskriveren direkte til dit analyseprogram. Det smarte ved automatisk download er først og fremmest sikkerheden ved at dine data altid gemmes det korrekte sted og er nemme at finde når der kommer virksomhedskontrol. For det andet, downloader modulet data fra både takografkortet og chaufførkortet. Den tredje grund til at vælge automatisk download er, at enheden nemt kan monteres på dit køretøj af alle de autoriserede takograf-værksteder i vores netværk.

Køb udstyr til takograf-værkstedet

Impulsgivere, servicedele og værkstedsudstyr

Hos BGSC får du Kitas impulsgivere og Lesikar impulsgivere i forskellige størrelser. Mangler du en servicedel såsom et backupbatteri til fartskriver, en blindskive, kontrolark eller rensekort til fartskrivere finder du det i vores sortiment af takograf-tilbehør. Vi forhandler også ir-sendere, reflekstape, diverse skærmbeskyttelse, digitale dongles, ”korthoteller” (til virksomhedskort), UV-lys til tjek af Kitas-sensorer og DSRC-enheder – af DSRC-produkter har vi blandt andet DSRC-testere og stativ til DSRC håndhold modtager. Kort fortalt: alt du skal bruge til montering, tjek og test af takografer og tilhørende udstyr.

Forbrugsvarer, kabler & stik, reservedele og plombering

I disse underkategorier finder du diagramskiver, rensekits til takografer, DSRC-modul-kabler, flexkabler og forlængerkabler, fladstik og en række forskellige universalstik. Derudover kan du købe reservedele til DSRC, CAN-adaptor til 12 Volt og 24 Volt, sensorkapper, plombesæt og plombedæksler til både Stoneridge-farskrivere og VDO-fartskrivere, samt plombetråd i forskellige varianter. Alle dele er uundværlige i dit værksted når du skal servicere køretøjer med takografer.