Takografer og tilbehør

Med over 60 års erfaring inden for takografer – eller fartskrivere, som de også kaldes – har vi hos BGSC den nødvendige tekniske ekspertise til at yde den rette support. Vi har været med siden indførelsen af fartskriveren som obligatorisk kontrolapparat i Danmark tilbage i 1978 (og faktisk siden 1969, da den første køre- og hviletidsforordning blev indført).

BGSC er stolt af at være den officielle leverandør af Stoneridge og EFAS takografer i Danmark. Udover disse leverer vi også VDO-fartskrivere samt alt udstyr og tilbehør til montering, test og kontrol af takografer. Vi har et landsdækkende netværk af takograf-værksteder, hvor vi tilbyder kompetent vejledning og leverer topkvalitetsudstyr.

I vores brede sortiment af takograf-produkter finder du alt fra udstyr til autoriserede værksteder til hjælpemidler til chauffører og vognmænd. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 8741 8025. Vi står klar til at hjælpe dig.

Suveræne Takografer til Alle Køretøjer

Uanset om det drejer sig om køretøjer med 12V eller 24V, har vi hos BGSC de perfekte digitale takografer til dine behov. Siden maj 2006 har det været et lovkrav at have en digital takograf monteret i nyere tunge køretøjer. Hos os finder du digitale fartskrivere fra både Stoneridge og VDO, der med deres brugervenlige opsætninger og vejledninger gør både montering, opsætning og efterfølgende brug let som en leg – uanset om det er til varevogne eller de tungere køretøjer som lastbiler og busser.

Er du en del af vores netværk af takograf-værksteder? Uanset hvor du befinder dig i landet, er det muligt at starte et samarbejde op, hvor du kan få saglig support og sparring med en af vores specialister. Hvis du derimod leder efter et autoriseret takograf-værksted, kan vi henvise dig til vores liste over samarbejdspartnere.

VDO Takografer: Kvalitet og Effektivitet

VDO har været en pioner på markedet siden begyndelsen, hvor takografer først blev produceret i Villingen-Schwenningen, Tyskland, i 1920'erne. Denne traditionsrige arv fortsætter den dag i dag, hvor VDO fortsat producerer takografer på samme lokation. Hos VDO er vi fast overbeviste om, at vores VDO-fartskrivere udgør mere end blot kontrolapparater, der indsamler data om chauffører og køretøjer. De udgør rygraden i effektiv flådestyring, hvilket giver både store og små flåder mulighed for at opnå enestående effektivitet.

Denne forpligtelse til kvalitet og effektivitet afspejler sig tydeligt i vores VDO fartskrivere, som er kendetegnet ved deres fremragende kvalitet, brugervenlighed og omfattende funktionssæt.

Stoneridge Takograf: Chaufførens Ultimative Hjælper

Stoneridge har gjort en betydelig indsats for at være den ultimative hjælper for chauffører. Ved hjælp af avanceret "Duo-teknologi" leverer Stoneridge-takografer realtidsopdateringer om køre- og hviletid. Dette betyder, at en digital takograf fra Stoneridge effektivt administrerer chaufførens overholdelse af køre- og hviletidsreglerne. Det giver både chauffører og vognmænd mulighed for at planlægge arbejdstiden optimalt og undgå overtrædelser samt de dertilhørende bøder.

Download-Udstyr til Effektiv Dataindsamling

I vores sortiment tilbyder vi en bred vifte af udstyr til dataindsamling. Når det handler om at opretholde kontrol over køre- og hviletid samt generelle arbejdstidsregler, er pålideligt download-udstyr afgørende, især når du anvender en digital fartskriver. Valget af udstyr afhænger af dine individuelle præferencer samt størrelsen på din flåde. Hos BGSC kan du vælge mellem forskellige typer downloadnøgler, såsom specialfremstillede USB-penne fra VDO eller TachoSys, samt download-enheder fra Stoneridge, der er kompatible med både takografkort og chaufførkort.

Udover downloadnøgler har TachoSys udviklet det innovative trådløse overførselsmodul, "TachoSys DigiDL", som automatisk overfører data fra fartskriveren direkte til dit analyseprogram. Den største fordel ved automatisk download er sikkerheden, da dine data altid gemmes på det rette sted og er lette at finde ved virksomhedskontrol. Desuden henter modulet data fra både takografkortet og chaufførkortet. Endelig kan enheden nemt monteres på dit køretøj af ethvert af vores autoriserede takograf-værksteder i netværket.

Køb udstyr til takograf-værkstedet

Impulsgivere, Servicedele og Værkstedsudstyr

BGSC tilbyder et omfattende udvalg af impulsgivere fra Kitas og Lesikar i forskellige størrelser. Udover impulsgivere finder du også et bredt udvalg af servicedele til fartskrivere i vores sortiment af takograf-tilbehør. Dette inkluderer backupbatterier, blindskiver, kontrolark og rensekort.

Vi forhandler desuden et væld af andre nødvendige produkter, såsom ir-sendere, reflekstape, skærmbeskyttelse, digitale dongles og "korthotellere" til virksomhedskort. Derudover tilbyder vi også UV-lys til kontrol af Kitas-sensorer og DSRC-enheder. Vores DSRC-produktsortiment omfatter DSRC-testere samt stativer til håndholdte DSRC-modtagere.

Kort sagt: Hos os finder du alt, hvad du behøver til montering, kontrol og test af takografer og tilhørende udstyr.

Forbrugsvarer, Kabler & Stik, Reservedele og Plombering

I vores underkategorier finder du et bredt udvalg af forbrugsvarer og nødvendigt tilbehør til takografer. Dette inkluderer diagramskiver, rensekits til takografer, kabler til DSRC-moduler, herunder flexkabler, forlængerkabler og DSRC-modul-kabler, samt et udvalg af stik og kabler såsom fladstik og forskellige universalstik.

Derudover tilbyder vi et omfattende udvalg af reservedele, herunder CAN-adaptere til både 12 Volt og 24 Volt, sensorkapper samt plombesæt og plombedæksler til både Stoneridge- og VDO-fartskrivere. Vi har også et udvalg af plombetråd i forskellige varianter.

Alle disse dele og forbrugsvarer er uundværlige i dit værksted, når du skal servicere køretøjer med takografer, og vi sikrer, at du har alt det nødvendige udstyr til rådighed.