Dieseleksperter på højeste niveau

Hos BGSC har vi været det førende dieselværksted i norden siden 1959. Det har givet os mere end 60 års erfaring med test, fejlfinding og rens, samt renovering af en lang række af dieselpumper fra verdens største producenter: Denso, Delphi, Bosch, Zexel, Caterpillar og Yanmar.

Vores dieselteknikkere er faguddannede dieselspecialister der har den nødvendige viden og erfaring i at yde unik service for vores kunder. Dieselværkstedet har et omfattende testområde med testbænke og moderne hjælpemidler, samt prøveværdier og tekniske anordninger fra både Bosch, VDO, Delphi og Denso.

Vi sætter en dyd i at være førende inden for dieselteknologi og det medfølger en vis kvalitetsstandard, som vores teknikere erhverver sig gennem grundig uddannelse og kontinuerlige kurser hos de forskellige producenter.

BGSC Dieselværksted og Bosch

Siden 1965 har BGSC arbejdet sammen med Bosch. Da vores dieselteknikere er uddannet i traditionel og moderne dieselteknologi, står de i spidsen med den teknologiske udvikling. Samarbejdet med Bosch har gjort os i stand til at lave tests og reparation af alle typer Bosch diesel-udstyr. Hvad end det er Bosch fordeler og Bosch rækkepumper eller Bosch commonrail injektorer og Bosch diesel pumper.

Derudover er vi i stand til at kunne diagnosticere og renovere Bosch Large Engine diesel pumper og Bosch Large Engine indsprøjtningsdyser.