VDO Reservedele

Hos BGSC har vi samlet et bredt sortiment af produkter til de mindre reparationer og udskiftninger i forbindelse med VDO-instrumenter og VDO-sensorer. Herunder finder du reservedele til VDO-ure, såsom frontringe, kabler, strik, belysning og andre dele. Derudover har vi de dele du skal bruge hvis sensoren mangler en adaptor eller du skal bruge en ny rorindikator til dit fartøj. Det er også her du finder en række forskellige modeller af luftmassemålere og autodele fra VDO – blandt andet sprinklerpumper og blæsermoduler. Gå på opdagelse i samlingen af VDO-reservedele og find den del du står og mangler.

VDO Ur-reservedele

VDO Sensor-reservedele

Veratron VDO Marine

VDO Luftmassemålere

VDO Autodele

Se det brede udvalg af reservedele til VDO-ure

Køb af frontringe og kabler sker ofte i forbindelse med VDO-instrument reparation. Hvis uheldet er ude og det kun er enkelte dele på dit instrument der skal udskiftes, kan du finde reservedelen til dit VDO-ur her. Vi har blandt andet frontringe i størrelserne Ø52, Ø85 og Ø110 og i forskellige farver. Du kan også udskifte dine gamle og ødelagte adaptor-kabler, amperemeter-kabler og voltmeter-kabler til nye.

Står du og mangler LED-pærer til 12 Volt og 24 Volt har vi i farverne blå, grøn, hvid, orange og rød, samt sokler hertil. LED-pærer har som bekendt et utroligt lavt energiforbrug og en lang levetid, hvilket er relevante faktorer når der skal holdes øje med niveauer og reageres på diverse alarmer i forbindelse med motorovervågning. En LED-pære har derudover en lang levetid og kan holde i 15.000 til 50.000 timer. Derudover får du dem til en favorabel pris.

Under kategorien ”Stik” kan du blandt andet få fat i 8-polet og 14-polet VDO-stik og multistik til Nox Sensorer. Du er også velkommen til at lede ”rodekassen” igennem under kategorien ”andet” hvor du kan finde både monteringsmøtrikker, VDO blændplader, VDO-trykknapper og andre komponenter til reparation og vedligeholdelse af dine instrumenter.

Find reservedele til VDO-sensorer og Veratron VDO-instrumenter

Hos BGSC kan du finde reservedele til din VDO-rørtanksmåler. Heriblandt korkpakninger til din tankmåler, monteringskit og adaptorer til tankrørmålere. Du kan også få adaptorer til VDO-sensorer i en række forskellige størrelser/dimensioner der gør det muligt for dig at finde den adaptor der passer til dit behov. Er du i tvivl om hvilken reservedel du skal bruge eller har du en forespørgsel på bestemte VDO-produkter kan du altid give os et kald på telefon 87418047.

Til vores kunder der arbejder til søs har vi reservedele der sørger for at overvågningen af motor, niveauer og navigation er i top. Derfor kan du få en ny vindfane, rorindikator og vindkop, samt kabler til dine Veratron VDO-instrumenter hos os.  

Køb din luftmassemåler fra VDO hos BGSC

Med en luftmassemåler der fungerer, er du sikker på at motorstyringen kan udføre en korrekt udregning af forholdet mellem luft og brændstof. Måles dette ikke korrekt på grund af en defekt luftmassemåler vil du kunne opleve et svigt i kraft og ydeevne. Derudover vil motoren bruge den forkerte mængde brændstof. Andre symptomer på en defekt luftmassemåler er også at tophastigheden ikke kan nås, der forekommer ryk i køretøjet når der accelereres og aftagende udstødningsværdier.

Fordelen ved en luftmassemåler frem for en luftmængdemåler er den at massemåleren både måler luftmasse, fugtighed og temperatur – på denne måde får du meget præcise værdier der gør, at motorstyringen kan skabe en optimal blanding af luft og brændstof. Hos os finder du forskellige slags luftmassemålere alt efter hvilken specifik model du søger. Er den du skal bruge, ikke i vores sortiment kan vi med sikkerhed bestille en hjem til dig. Skriv eller ring til os for aftale.

Gå på opdagelse i vores VDO-autodele

Du kender det sikkert, ulempen ved at én lille del på køretøjet bliver defekt. Bare rolig! Ve ved BGSC har din ryg hvad end du skal bruge en VDO sprinklerpumpe til 12 Volt eller 24 Volt, et blæsermodul, en brændstofpumpe, en termostatknap eller en hastighedsalarm. Vi har et bredt sortiment af autodele som går fra fatninger og lamper til højtalere og VDO servomotorer.