Salg og support af takografer

Mange års erfaring gør os til eksperter i takografer og tilbehør. Vi er dansk forhandler af Stoneridge, som i dag producerer den bedste takograf / fartskriver på markedet, som fra fabrikken monteres i mange nye lastbiler - f.eks. Scania, MAN og DAF

Alt for mange virksomheder har desværre ikke styr på deres data og de gældende regler, eller bruger alt for meget tid på det. Vi har gennem årene specialiseret os indenfor automatisk download og opbevaring af takografdata, samt flådestyring. Alt sammen værktøjer som gør dagligdagen nemmere for vores kunder.

Vi hjælper dig med at undgå bøder, og vi finder en god løsning, så du kan koncentrere dig om dit arbejde. Vi sidder klar til at give dig den nødvendige support, og hjælper dig selvfølgelig godt igang.

På vores eget værksted laver vi også takografservice og montering, så igennem os får man en komplet løsning til den helt rigtige pris, uanset størrelsen på dit firma.

Vores kontor og værksted er placeret i Viby J ved Aarhus, men vi har samarbejdspartnere i hele Danmark - og vi har mulighed for at udføre opgaven hos dig!

Leverandør til de danske værksteder


Igennem mange år, har vi leveret udstyr til de danske lastbilværksteder, som har den nødvendige D-autorisation, som giver dem lov til at behandle fartskrivere/takografer. Vi leverer alt, ligefra kalibréringsudstyr til samtlige reservedele som der bruges på området. Vi har altid lagt vægt på den gode support, hvilket både kommer værkstederne og slutkunden til gode.

Tænker du på at få autorisation, så ring til os. Vi hjælper dig igennem hele processen.

Vores erfaring er din!