Dieselprodukter - stort udvalg

Her finder du vores udvalg af dieselprodukter. Søg efter den reservedel du mangler eller find en ny diesel injektor eller diesel pumpe. På produktsiderne kan du finde krydsreferencer til andre dieselprodukter med tilsvarende match. På denne måde kan du nemt se om nummeret på din komponent et match til et eller flere af vores produkter. Vi ved at det kan være en jungle at finde den korrekte dieseldel, da der kan være variationer på producenternes design fra år til år. Derfor kan du altid ringe til os og få hjælp – vi sidder klar på telefon 8741 8047.

Dieselprodukter

Injektorer og pumper

Vi har diesel injektorer og pumper fra mærkerne

Alliant Power, Bosch, Caterpillar (CAT), Delphi, Denso, Perkins, Powerstroke, STAR Diesel, VDO og Zexel.

Du kan finde en række dieselinjektorer (diesel dyser) og dieselpumper fra markedets førende producenter af henholdsvis Original Engine parts (OE-parts) og diesel-eftermarked komponenter. Iblandt vores dieselprodukter kan du købe brændstofpumper, højtrykspumper og CR-pumper til en række forskellige dieselmotorer. Kan du ikke finde den model du har brug for her på webshoppen, vil vi forsøge at bestille den hjem til dig hurtigst muligt

Reservedele

Vi har diesel reservedele fra mærkerne

Alliant Power, Caterpillar (CAT), Continental. Delphi, Denso, Perkins, STAR Diesel, SWF og VDO.

Det sker, at der er dele til motoren der går i stykker og skal repareres. Derfor har vi et bredt sortiment af reservedele så du kan finde den komponent du mangler til at få din dieselmotor til at køre igen. Iblandt vores dieselprodukter kan du finde egr ventiler, aksler, nippel, o ringe, dæksler, gløderør, shim, adaptere, sensorer, krumtapaksler, trykregulatorer, turboslanger, strækbolte, oliekølere, brændstoffiltre og diverse reparationskits. Er du i tvivl om hvilken reservedel der passer til din motor, injektor eller pumpe, kan du finde OE-nummeret frem på dit dieselprodukt og oplyse os om dette når du ringer til os, så hjælper vi dig.