Bosch CR-Injektor

0445116056

Højkvalitets Bosch injektor med OE-komponenter. Den er testet ud fra gældende OE-specifikationer og kommer direkte fra Boschs egen fabrik. 

Ikke på lager - Ring for leveringstid

Bosch injektor

Bosch er en af verdens største producenter af diesel injektor-systemer. Faktisk er Bosch dyser blevet standard udstyr på masser af diesel motorer i dag. Det er der en rigtig god og ganske simple grund til. Det skyldes nemlig at Bosch altid leverer overlegne præstationer, ualmindelig lang holdbarhed og er produceret i overensstemmelse med originale udstyrsspecifikationer.

Alle Boschs produkter er designet til at forbedre livskvaliteten og hjælpe med at beskytte naturressourcer. Dette er kun muligt på grund af Boschs evne til at forbedre deres produkter og udvikle nye innovative løsninger. Kvaliteten er altid i top, og med en Bosch injektor får du en højkvalitets injektor, som er bygget med OE-komponenter og testet ud fra gældende OE-specifikationer. Du er ovenikøbet garanteret, at injektoren overholder emissionskravene samtidig med, at du altid får den allerbedste OE-præstation. Når du køber den originale Bosch injektor, kan du være sikker på, at du får enestående kvalitet og pålidelighed. Vil du lære mere om Bosch, er du velkommen til at tage et kig på deres hjemmeside lige her.

Original Bosch dyser hos BG Diesel

Når du køber en helt ny Bosch dyser ved BG Diesel, får du en original dyser direkte fra fabrikken. Er du interesseret i, hvordan vi samarbejder med Bosch, kan du læse meget mere lige her. Du er også meget velkommen til at kontakte os via vores kontakt form, hvis du har spørgsmål.

Brand Bosch
GTIN/EAN 4047024836501
Tilstand
Ny
Type
Injektor
Beskrivelse

,