Produkter

TachoSys DigiFobPro2

9150-120

Det ultimative værktøj til aflæsning af fartskriver og chaufførkort. Giver samtidig et hurtigt overblik over chaufførens køre hviletider.

Se vores guide til valg af download-udstyr her:
8 stk. på lager
Det kan ikke overraske nogen, at chauffører og vognmænd syntes det er svært at følge de køre- og hviletidsregler som EU har lavet. DigiFobPro2 viser eventuelle overtrædelser på chaufførkortet og er samtidig et perfekt værktøj til at downloade data fra fartskriveren. Som noget nyt kan man nu se hvor langt den er i selve downloadprocessen - en funktion der VIRKELIG har været savnet.
 
Bruger man DigiFobPro til aflæsning, kan man selv bestemme hvilken periode man vil downloade fra, og man kan hele tiden følge med i hvor langt den er kommet. Alt data bliver gemt på enheden, og når den tilsluttes en computer vil alt data bliver overført - enten til computeren, eller direkte til et analyseprogram som f.eks. IDHA-Online.
 
DigiFobPro indeholder alle gældende regler, og holder chaufførkortets informationer op imod dem - præcis som det gøres i en kontrol udført af myndighederne. Man får derfor med det samme at vide, hvis der er uoverensstemmelser.
 
DigiFobPro er det rigtige valg til fartskriver værkstedet, og til vognmanden som selv udlæser data på en eller flere biler.
 
DigiFobPro er selvfølgelig med dansk tekst og er yderst brugervenlig.
Brand TachoSys

Relaterede produkter