Produkter

TachoSys DigiFob - Chaufførkort-læser

9150-024
Et super værktøj til lynhurtigt at analysere data på chaufførkort. På et øjeblik får man overblik over køre -og hviletid, samt eventuelle overtrædelser. Nemt, hurtigt og billigt!
Over 10 stk. på lager
Det kan ikke overraske nogen, at chauffører syntes det er svært at følge de køre- og hviletidsregler som EU har lavet. DigiFob'en gør det nemt at få et overblik - også over eventuelle overtrædelser.
 
DigiFob indeholder alle gældende regler og holder chaufførkortets informationer op imod dem - præcis som det gøres i en kontrol udført af myndighederne. Man får derfor med det samme at vide, hvis der er uoverensstemmelser.
 
Analysen sker på et øjeblik og uden brug af ekstra udstyr. Den tænder automatisk, betjenes yderst nemt og fylder ikke meget. Så alt i alt en nem, hurtig, og ikke mindst, billig måde at analysere chaufførkort på og få et overblik. Alt tekst er selvfølgelig på Dansk.
 
DigiFob kan tilsluttes en PC og bruges som kortlæser. Det vil sige, at man kan overføre chaufførkortdata til computeren, eller uploade det direkte til et analyseprogram som f.eks. IDHA-Online. Altsammen uden at trykke på nogen knapper.
 
DigiFob bør ligge i lommen på enhver der dagligt bruger fartskriver - Det gør hverdagen nemmere for både chauffør og vognmand....og er en god hjælp til at undgå bøder.
Brand TachoSys