Forside

Velkommen til BG Service Center

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

 

 

Diesel

værkstedet

BG Diesel har siden 1959 været et af de førende diesel værksteder i Norden. Mere end 50 års erfaring med test og reparation af diesel pumper giver den nødvendige balast og know-how, som sætter os i stand til at yde professionel service og høj kvalitet.

Fartskrivere

/flådestyring

Mange års erfaring gør os til eksperter i fartskrivere og tilbehør. Vi er dansk forhandler af Stoneridge, som i dag producerer den bedste fartskriver / tachograf på markedet, som fra fabrikken monteres i mange nye lastbiler - f.eks. Scania, MAN og DAF.

Railway

section

The company BG Rail provide a varaity of products and services to the railway sector.
We serve the train manufacturers with custom designed products as well as standard products - both for new build and overhaul/refurbishment.

Diverse

Produkter

Vi er forhandler af forskellige produkter til autobranchen.

Vi har et bredt udvalg af bl.a. dieselkomponenter, viskerblade, følere og sensorer. Du vil på denne side også finde aktuelle tilbud og outlet-salg.

IMG_7605_redigeret_1

OM BG SERVICE CENTER

Firmaet er grundlagt i 1959 som autoelektrisk specialværksted. I 1965 bliver firmaet en del af Bosch organisationen i Danmark og der udvides med Bosch dieselservice og elektroværktøj.

I dag er Aktieselskabet BG Service Center det førende Bosch salgs- og service center i Skandinavien med en lang række tilførte produkt-agenturer. Firmaet beskæftiger 24 medarbejdere indenfor handel og service.

MISSION

BG Service Center er en innovativ handels- og produktionsvirksomhed der designer, udvikler og servicerer avancerede diesel-, elektronik- og autoløsninger.
Vores kunder og leverandører betragter os som gode til at skabe relationer og til at udvikle kundetilpassede løsninger af høj kvalitet.
Vores medarbejdere er altid opdateret med den nyeste teknologi og faglige viden, og viser ansvarlighed gennem fortrinlig kundeservice.